Temat znajduje się w poczekalni. Prosimy o zabranie głosu w dyskusji.

23 letnia Payton Shires skazana za seks z 13 latkiem.

Dodano na Hydepark przez Sapphire77, 0 postów, ostatni post 5 godz. temu

• Użytkownik Sapphire77
    · 5 godz. temu

Witajcie. Jestem ciekawy jak ocenicie wyrok jaki zapadła w sprawie przeciwko Payton Shires, w chwili popełnienia czynu 23 letniej pracownicy socjalnej. Obejrzałem filmik na YT . Kiedy chciałem znaleźć nazwisko i wpisałem w Google tyłuł okazało się, że było mnóstwo nauczycielek (bo w tytule filmiku podano, że to nauczycielka), które miały seks z 13 latkami. Ponieważ komentarze pod filmikiem były różne, ciekawi mnie wasza opinia. Jest ważne, żeby komentujący najpierw obejrzał filmik, lub zapoznał się z dokładnym opisem sytuacji. Osobiście skomentowałem film i napisałem, że to pierwszy w miarę sprawiedliwy wyrok w takiej sprawie. Niedawno czytałem o podobnej sprawie gdzie młoda kobieta dostała 20 lat, co uważam było wielką niesprawiedliwością. Ktoś zasugerował z komentujacych sytuację przeciwną, on 23 ona 13 i był chyba oburzony niskim wyrokiem. Co o tych sprawach myślicie. Nie mogę nikomu zabronić wyrażania swojej opinii, skoro proszę o komentarz, ale pod tym filmem było sporo wpisów typu: Och szkoda, że mnie się to nie zdarzyło. Wolałbym poważne komentarze.

Zaloguj się aby dodać post. Nie masz konta? Załóż konto za darmo.